Bus-idee-dag

VOORJAARSEDITIE: 17 MAART 2022 !

BOSKOOP (ZH): Al ruim 16 jaar organiseren we onze gezellige Bus-idee-dag, waar medewerkers van busbedrijven en hun klanten, de beslissers van groepen die jaarlijks busuitstapjes maken, persoonlijk inspiratie kunnen opdoen en zelf hun informatie kunnen inwinnen.

Door de corona-crisis hebben we deze dag sinds 2019 niet meer kunnen organiseren, maar nu ziet het er allemaal weer positiever uit en gaan we het proberen. Meestal viel de datum in het najaar, maar in overleg met een aantal paginahouders en touringcarbedrijven hebben we deze voor komend seizoen doorgeschoven naar het voorjaar en de nieuwe datum is donderdag 17 maart 2022 in Boskoop geworden.

Bezoekers (leden van reiscommissies, contactpersonen van groepen en medewerkers van busbedrijven) die de Bus-idee-dag willen bezoeken en gratis toegangskaarten willen aanvragen kunnen zich weer per gemotiveerde mail aanmelden via busidee.backoffice@gmail.com. 

Pas na een bevestiging per mail van ons en plaatsing op onze gastenlijst kunt u als bezoeker naar binnen, Bus-idee-dag is een besloten beurs en alleen toegankelijk voor de door ons bedoelde doelgroepen.

************* 

LET OP: Door de regelmatig wijzigende maatregelen van de overheid of andere omstandigheden, die doorgang van de Bus-idee-dag niet verantwoord of mogelijk maken, kan het zijn dat we de beurs moeten annuleren of toegang moeten beperken. Check daarom voor vertrek naar Boskoop altijd eerst www.bus-idee.nl !

terug naar de voorpagina van Bus-idee>

 

 

 

's >

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker