Bus-idee-dag

VOORJAARSEDITIE: 17 MAART 2022 !

BOSKOOP (ZH): Al ruim 16 jaar organiseren we onze gezellige Bus-idee-dag, waar medewerkers van busbedrijven en hun klanten, de beslissers van groepen die jaarlijks busuitstapjes maken, persoonlijk inspiratie kunnen opdoen en zelf hun informatie kunnen inwinnen.

Door de corona-crisis hebben we deze dag sinds 2019 niet meer kunnen organiseren, maar nu ziet het er allemaal weer positiever uit en gaan we het proberen. Meestal viel de datum in het najaar, maar in overleg met een aantal paginahouders en touringcarbedrijven hebben we deze voor komend seizoen doorgeschoven naar het voorjaar en de nieuwe datum is donderdag 17 maart 2022 in Boskoop geworden.

Uiteraard zal de Bus-idee-dag in een door de situatie aangepaste veilige versie worden georganiseerd onder de overheidsvoorwaarden die dan gelden.  We zijn de inschrijving in november gestart en al onze paginahouders kregen automatisch per mail een uitnodiging met inschrijfformulier toegestuurd en hebben al best veel aanmeldingen.

Nieuwe dagtochtbestemmingen die zich willen aanmelden of waarover we tips krijgen zullen we eventueel de komende tijd nog bezoeken en toetsen op hun geschiktheid en haalbaarheid als Bus-idee bestemming. Mocht je daarin interesse hebben, mail dan naar busidee@gmail.com 

Bezoekers (leden van reiscommissies, contactpersonen van groepen en medewerkers van busbedrijven) die de Bus-idee-dag willen bezoeken en gratis toegangskaarten willen aanvragen kunnen zich weer per gemotiveerde mail aanmelden via busidee.backoffice@gmail.com. 

Dan zien we elkaar hopelijk dit voorjaar weer in Boskoop ! 

terug naar de voorpagina van Bus-idee>

 

 

 

's >

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker