Restaurant SED (Samen Eten en Drinken)

___________________________________________________________________________

s-Gravenmoer SED

Ga met je muis over de foto en klik op de pijltjes om meer foto's te kunnen zien van dit bedrijf

                    Bedrijfsomschrijving:


Via Brabant Expres en EMA reizen werden we getipt over dit restaurant, vier kilometer vanaf de A-27 bij Oosterhout, het heeft alles wat busbedrijven maar kunnen wensen.  Ligging, eigen busparkeerplaats, aangepast toilet en ervaring.

Dit is namelijk een samenwerking van Wil Noordijk, die vele van jullie nog kennen als de uitbater van De Witte Zwaan in Lage Zwaluwe, en zijn vriend Chef Patron William Haanskorf, die supermooie busmenu's heeft bedacht.

Met een capaciteit van ca. 250 zitplaatsen voor busgroepen en een ligging langs een paar belangrijke busroutes in het gebied tussen Oosterhout en Waalwijk, verwachten we dat dit op termijn een grote speler gaat worden.

Er is een prachtig terras voor BBQ's en de zaal heeft een eigen zij-ingang

                    Adresgegevens:

Naam bedrijf: Restaurant SED (Samen Eten en Drinken)
Adres: Hoofdstraat 75
Postcode: 5109 AB
Plaats: 's Gravenmoer

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

0162-450888 (Algemeen)

GSM-nummer:

06-10254004 (Wil Noordijk)

E-mail adres:

evenementen@samenetenendrinken.nl

Internetadres:

www.samenetenendrinken.nl

Contactpersoon:

Wil Noordijk

Capaciteitsgegevens:

Totale capaciteit: ca. 250
Capaciteit per ruimte Restaurant ca. 45 / Brasserie zaal ca. 120 / Café zaal ca. 120
Capaciteit terras: ca. 150
Capaciteit toiletten: 2 x heren / 5 x urinoir / 6 x dames / 1 x minder validen toilet

Bereikbaarheid / ligging

Waar ligt locatie: Tussen Oosterhout en Waalwijk, ca. 4 km van de A-27 en 6 km van de A-59.
Busparkeerplaats: Ja, plaats voor 5/6 bussen op eigen terrein aan de zij- en achterkant van het restaurant.
Afstand parking/bedrijf Nihil, uitstappen voor de ingang van de zaal (zijkant op eigen terrein).
Kosten parkeren: Gratis.
Routebeschrijving / plattegrond

 

Diversen:

invalidentoilet: Ja, zie de 1 naar laatste foto in de serie bovenin deze pagina.
Overige faciliteiten: Binnen barbecue mogelijk in de tent (bij mooi weer buiten natuurlijk) / O-fryer
Bijzonderheden: Sterke combi van jarenlange ervaring met bussen en culinaire creativiteit van 2 vrienden.
Gesloten op: Voor busgroepen op aanvraag vrijwel altijd mogelijkheden.

Groepsprijzen p/p 2020 (vanaf 25 personen):    Log in>

Koffie met grootmoeders roomboter cake Op aanvraag
Koffie met gesorteerd gebak Op aanvraag
Koffie met diverse vlaaien Op aanvraag
Koffie met warm appel gebak met slagroom Op aanvraag
Koffie met Worstenbroodje of saucijzenbroodje Op aanvraag
   
Koffietafel

Keuze uit:
Groentesoep of tomatensoep
Deze zullen wij uitserveren

Buffet:
Verschillende soorten brood:
(harde broodjes wit/bruin zachte broodjes wit/bruin)
Diverse soorten vleeswaren
Diverse Kaas soorten
Diverse bereidingen van ei
Diverse soorten confituren
Vissalade
Vleessalade
Rundvlees kroketjes
Krentenbrood
 
Op aanvraag
   
Classic Busmenu:

Goede gevulde groenten soep
Varkensschnitzel met een saus van paddenstoeltjes
geserveerd met warme groenten, salade, friet en gebakken aardappeltjes
Dessert van chocolade en kersen met slagroom
 
Op aanvraag
Stamppottenbuffet met snert

Uitgeserveerd:
Huisgemaakte snert met roggebrood en katenspek

Stamppottenbuffet
Hutspot: Peen met uien en sukade
Zuurkoolstamppot: Zuurkoolstamppot met rookworst
Boerenkoolstamppot: Gekonfijte boerenstamppot met uitgebakken spek
Andijviestamppot: Stamppot van andijvie geserveerd met speen varken van het spit

Dessert uitgeserveerd:
Dame blanche
 
Op aanvraag
Chef's Keuzemenu 1

Voorgerecht
Rundercarpaccio met truffel mayonaise,
rucola en pijnboompitjes
Of
Huisgerookte zalm met een Duitse aardappelsalade
en limoenmayonaise

Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met risotto, gebakken paksoi en saffraan saus
Of
Biefstuk met knolselderij mousseline, gebakken ratatouille
en rode wijn saus

Dessert
Dame blanche
 

Op aanvraag
Chef's Keuzemenu 2

Voorgerecht
Tartaar van kalf met gepocheerd kwartelei, 65 graden ei crème,
mierikswortel en piccalilly
Of
Sashimi van tonijn met zoetzure radijssoorten,
gefrituurde garnaal en tai soy vinaigrette

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken kabeljauw met zuurkool,
mousseline van pastinaak en een saus van saffraan
Of
kalfsrib met pommes Anna, worteltjes
en een saus van tijm

Dessert
Pistache Cheesecake met pure chocolade ijs
 

Op aanvraag
Chef's Keuzemenu 3

Voorgerecht
Carpaccio van coquille, tartaar van coquille,
gebakken coquille, beurre noisette en bloemkool
Of
Gebakken kalfsrosbief met een gepocheerd eitje en truffel

Hoofdgerecht
Gebakken Schol met een mousseline van paddenstoelen en een saus van
eekhoorntjesbrood
Of
In zijn geheel gebraden runderzijlende geserveerd met een aardappel rösti,
ratatouille, snijboon en een saus van tijm

Dessert
5 bereidingen van witte chocolade met rood fruit
(of exotisch fruit, seizoen gericht)
 

Op aanvraag
Chef's Keuzemenu 4

Voorgerecht
Zacht gegaarde kabeljauw met bereidingen van komkommer
limoen en gin
Of
Bereidingen van gans en ganzenlever met rode biet en truffel

Hoofdgerecht
Gebakken roodbaarsfilet geserveerd met beurre blanc,
knol bereidingen en oesterzwammen
Of
Gegrilde iberico lende met paprika bleekselderij en een saus van salie

Dessert
Mousse van pure chocolade met gemarineerde aardbeien
en aardbeien sorbet
 

Op aanvraag
Chef's Keuzemenu Wild (seizoensgebonden)

Voorgerecht
Terrine van wild zwijn en parelhoen, cranberry ketchup en cranberry ijs
Of
Roulleux van fazant met eetbaar aarde,
knolselderij mayonaise en bundelzwammen

Hoofdgerecht
Gebakken hertenbiefstuk met bloedworst,
rode kool, saus van jeneverbessen
Of
Heilbot met groene kruiden, kool, truffelsaus
en gepofte zoete aardappels

Dessert
Bereidingen van karamel, cacao en steranijs
 

Op aanvraag
   
Barbecue incl. salade buffet vanaf: Op aanvraag
Buffetten vanaf Op aanvraag
IJsbuffet vanaf Op aanvraag
High tea Op aanvraag


Menu's, buffetten en barbecues zijn slechts suggesties en kunnen in overleg naar wens van de groep worden samengesteld.  Uitgebreidere beschrijvingen van de diverse buffetten, high tea's en barbecues op aanvraag beschikbaar.

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouder

                        Combinatietips:

afstand ca. 10 km Schrobbelèr in Tilburg met proeverij, rondleiding en altijd live muziek Infopagina>
afstand ca. 30 km Museum Dansant in Hilvarenbeek, dansen in een nostalgisch danspaleis Infopagina>
afstand ca. 63 km Merijntje Gijzen Rondvaarten, langs de plek van de VARA TV-serie Infopagina>
afstand ca. 78 km 'Klein Costa Rica', boomkweker Herman en zijn tropisch paradijsje Infopagina>

s-Gravenmoer-SED-26

s-Gravenmoer-SED-24

Terug naar de rubrieken:

index:
ideeën
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten

Log in>