Eventim Nederland

__________________________________________________________________________

 Hoofddorp Eventim Tickets

                    Bedrijfsomschrijving:


 Eventim Nederland is het grootste ticketingbedrijf van Nederland. Hierdoor hebben ze een heel gevarieerd aanbod van evenementen en voorstellingen.

Veel touringcarbedrijven regelen hun tickets al via Eventim. Een speciale groepen afdeling heeft zich toegelegd op het bemiddelen bij ticketverkoop voor deze doelgroep. Dat biedt voordelen en is handig omdat deze afdeling de branche en haar behoeften dus goed kent.

Eventim neemt het hele reserveringstraject uit handen en schakelt met de producent over (flexibele) optietermijnen, eventueel volumevoordeel en/of aangepaste ontvangst- diner- of pauze arrangementen voor busbedrijven. Zo krijgen busbedrijven de mogelijkheid een goede aanbieding samen te stellen en voldoende tijd om de bus vol te krijgen.

Er is een speciale pagina voor busbedrijven, log in om deze te bekijken. Hier vind je speciale aanbiedingen, kortingen en voorstellingen waarbij vaak extra flexibele opties van toepassing zijn. Hebben ze nog iets anders in reguliere verkoop maar staat het er niet bij? Neem contact op en Eventim gaat voor je aan de slag. Het aanbod bij Eventim: Leuk om aan je klanten aan te bieden.

                    Adresgegevens:

Naam bedrijf: CTS Eventim Nederland B.V.
Adres: Marktplein 108
Postcode: 2132 DD
Plaats: Hoofddorp

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

consumenten reserveren via: 0900-1353 / touringcarbedrijven: 088-0112660

Faxnummer:

-

E-mail adres:

touringcarbedrijven reserveren via touringcar@eventim

Internetadres:

www.eventim.nl

Diversen:

Bijzonderheden: Eventim is van mening dat zowel kleine als grote busbedrijven dezelfde kansen en voorwaarden moeten krijgen bij het bestellen van kaarten, dus zonder monopolie posities. 
Gesloten op: 365 dagen per jaar bereikbaar

Prijzen 2023:  Log in>


Prijzen verschillen per productie/voorstelling/evenement.  Daarnaast zijn ook de kortingen die de producent aanbiedt verschillend.  Log in> om de speciale prijzen en eventuele kortingen te bekijken of bel met de afdeling groepen: 088-0112660 voor meer informatie. 

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouderTerug naar de rubrieken:

index:
ideeŽn
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten

Log in>