Restaurant De Roseboom

__________________________________________________________________________

 

Ga met je muis over de foto en klik op de pijltjes om meer foto's te kunnen zien van dit bedrijf

                    Bedrijfsomschrijving:


Dit nieuwe restaurant is een tip voor jullie van BTR Reizen uit Apeldoorn

Restaurant De Roseboom is een goed nieuw busadres op 5 kilometer van de A-1 afrit Apeldoorn-Zuid (20), fraai gelegen aan het Apeldoorns Kanaal.  Het heeft een grote busparkeerplaats en de groep kan voor de deur uitstappen.

In de zaal is ruimte voor 92 gasten en er is een podium dat ook kan worden toegevoegd aan het restaurant met nog eens 28 zitplaatsen indien nodig.   Mariska en Rene zijn een sympathiek stel die erg graag denken in oplossingen.

De keuken kan aan alle dieetwensen voldoen en de prijzen voor busstops zijn heel erg netjes, ook zijn er volume kortingen. Kom je als busbedrijf voor de eerste keer met een groep, dan is er een extra scherpe welkomstaanbieding !

Voor een 360° foto van dit restaurant op Google Streetview, klik hier>
 

                    Adresgegevens:

Naam bedrijf: Restaurant De Roseboom
Adres: Kanaal zuid 344
Postcode: 7364 CA
Plaats: Lieren

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

055-5060646

Faxnummer:

--

E-mail adres:

info@deroseboom.nl

Internetadres:

www.deroseboom.nl

Contactpersoon:

Mariska Roseboom

Capaciteitsgegevens:

Totale capaciteit: ca. 120
Capaciteit per ruimte 92 zitplaatsen in de zaal, nog eens 28 gasten (indien nodig) op het podium (luie trap)
Capaciteit terras: ca. 60
Capaciteit toiletten: 1 x heren / 2 x urinoir / 1 x dames

Bereikbaarheid / ligging

Waar ligt locatie: Langs het Apeldoorns Kanaal, 5 km van de afrit Apeldoorn-Zuid vanaf de A-1
Busparkeerplaats: ja, grote busparkeerplaats op eigen terrein naast het restaurant
Afstand parking/bedrijf uitstappen voor de deur
Kosten parkeren: gratis
Routebeschrijving / plattegrond

 

Diversen:

invalidentoilet: nee
Overige faciliteiten: Podium, geluidsinstallatie, beamer met scherm, piano
Bijzonderheden: Amerikaanse legertruck uit 1943 op het terrein (hobby van Rene)  Kan ook als foodtruck worden ingezet op locatie voor originele busstops, bijvoorbeeld bij Veteranen dagtocht
Gesloten op: Voor busgroepen op reservering vrijwel altijd mogelijkheden

Groepsprijzen p/p 2019:    Log in>

 Koffie en/of Thee met daarbij een plak krentenwegge met roomboter Op aanvraag
 Koffie en/of Thee met daarbij een plaat appelcake of brownie Op aanvraag
 Koffie en/of Thee met daarbij een punt appelgebak met slagroom Op aanvraag
Koffie en/of Thee met daarbij een luxe gebakje (assortie) Op aanvraag
Tweede kop koffie of Thee Op aanvraag
Koffietafel met kroket:

Een keuze uit koffie, thee, melk en jus d'orange. Een assortiment brood en broodjes bestaande uit wit brood, bruinbrood, krentenbrood, witte en bruine bolletjes. Met daarbij zowel jonge als oude kaas, achterham, servelaat, gebraden gehakt en kipfilet plakjes. Tevens diverse soorten hagelslag en jam + kroket met mosterd.

Op aanvraag

Koffietafel als boven, uitgebreid met een kom soep. Op aanvraag
 3-gangen met varkens rollade met stroganoff saus - optie 1.
* Heldere groente soep * Varkens rollade met een stroganoff saus. Hierbij serveren wij gebakken aardappelen, frites, twee warme groenten en een frisse slamix. * Aardbeien en Vanille ijs met slagroom.
Op aanvraag
 3-gangen met kiprollade met een champignonroom saus - optie 2.
* Tomaten crème soep. * Kiprollade met een champignonroom saus. Hierbij serveren wij gebakken aardappelen, frites, twee warme groenten en een frisse slamix * Karamel en Vanille ijs met slagroom
Op aanvraag
 Stamppotten 3 mogelijk heden:
Boerenkool stamppot, hutspot of zuurkool uit de oven. Met daarbij een speklap en de keuze uit verse worst, rookworst of een bal gehakt uit de jus Op tafel komen zilveruitjes en augurken, een kom jus en mosterd te staan. Bavarois met slagroom
Op aanvraag
 Stamppotten buffet
Boerenkoolstamppot, hutspot en zuurkool schotel uit de oven met een assortiment van verse worst rook worst, gehaktballen en speklappen. Ook hierbij serveren wij de zilveruitjes, augurken, jus en mosterd. Bavarois met slagroom
Op aanvraag

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouder

          Arrangementen p/p 2019:    Log in>

arrangements-idee 1 Veteranen Arrangement

 Wij ontvangen u bij Erebegraafplaats Loenen met onze GMC Clubmobile uit 1943 en serveren u daar een kop koffie met krentenwegge. Hierna krijgt u de gelegenheid om de ere begraafplaats te bezoeken. Na het bezoek aan het ereveld is er voor de liefhebber de mogelijkheid om met een origineel tweede wereld oorlog legervoertuig naar museum Vliegbasis Deelen te vertrekken.

Zij die dit niet willen of kunnen gaan natuurlijk gewoon met de bus mee. U kunt op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een gids dit unieke museum bezoeken. Dit is een museum vol verhalen over het ontstaan en verdere geschiedenis van Vliegbasis Deelen. Na het bezoek aan het museum hervat u de reis naar ons Restaurant De Roseboom alwaar wij uw gasten zullen ontvangen en een heerlijk 3 gangen diner zullen serveren.

Duur: ca. 5 uur            Prijs: Op aanvraag                Minimaal 25 deelnemers

arrangements-idee 2 Terug in de tijd op de Veluwe

 Bij een dagarrangement ontvangen wij de gasten vanaf 09.30 uur met een kop koffie en/of thee met daarbij een heerlijke snee krenten- wegge met roomboter Hierna vertrekt u naar het nabij gelegen Museum Papier fabriek De Middelste Molen, waar kennis gemaakt wordt met het productie proces van het oeroude Hollandse papier. Van handgeschept papier tot de machinale papierproductie.

Na deze unieke en leerzame kennismaking met De Middelste molen ontvangen wij u rond 12.30 uur graag weer in ons restaurant De Roseboom voor een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch rond 14.00 uur kunt u naar het A-Ford museum en tuincentrum de Tullekensmolen.

In het A-Ford museum word u rond geleid door een gids die met een mooi gedetailleerd verhaal verteld over niet alleen de auto maar ook leuke verhalen achter de auto heeft. Tevens kunt u hier een werkende watermolen zien. U kunt uw bezoek afsluiten met een bezoek aan het tuincentrum. Rond 16.30 uur ontvangen wij u graag weer voor een heerlijk 3 gangen diner. U kunt vooraf een keuze aangeven uit diner optie 1 of diner optie 2. Zo rond 18.00 uur vertrekt u weer voor de reis terug naar huis.

Duur: dag            Prijs: Op aanvraag               Minimaal 25 deelnemers

arrangements-idee 3 Sfeervolle Kerst in De Roseboom

 Wij ontvangen uw gasten rond 10.30 uur in ons restaurant De Roseboom met een heerlijke kop koffie of thee met daarbij een verse snee krenten-wegge met roomboter. Na ongeveer een half uur vertrekt u met een paardentram voor een leuke rond rit van +/- 45 minuten door het mooie landschap in de omgeving van Lieren en Oosterhuizen

Na de rondrit ontvangen wij uw gasten rond 12.30 uur weer in ons restaurant. Hier krijgt men onder het genot van live kerst muziek (op de achtergrond) in een mooie kerstsfeer een 6 gangen diner geserveerd, bestaan uit: * Ontvangst met een Lierens Bittertje. * Heldere groente soep * Kippenpasteitje * Varkenshaas puntjes in champignonroomsaus. Geserveerd met gebakken aardappelen, frites, 2 warme groenten en een frisse slamix. * Kerst ijs met fruit en slagroom * Koffie en/of thee met diverse bonbons en koekjes Rond 15.30 /16.00 uur kan de reis huiswaarts weer worden aangevangen. Tijdens de maaltijd krijgen uw gasten een drankje naar keuze, bier fris of wijn. Overige consumpties zijn voor eigen rekening

Duur: 5 ½ uur            Prijs: Op aanvraag            Minimaal 25 deelnemers

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouder

                        Combinatietips:

afstand ca.   3 km Veluwse Stoomtrein Maatschappij in Lieren Infopagina>
afstand ca. 12 km Bezoek aan Paleis Het Loo & tuinen in Apeldoorn Infopagina>
afstand ca. 16 km Domein Hof te Dieren, wijngaard & likeurproeverij Infopagina>
afstand ca. 25 km De Hertenboerderij van familie De Weerd ontvangt busgroepen Infopagina>
kan op deze locatie Likeurproeverij Heuzinkveld, zeer leuk, humoristisch en informatief Infopagina>Terug naar de rubrieken:

index:
ideeën
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten

Log in>