Echt leuk om te doen is de 'Achterhoekse Streekgerechten
Proeverij' door Steffan Jolink van Wolfershuus bij één van zijn
geselecteerde locaties. Voor aanvang wordt er een momentje stilte in acht genomen, waarna heerlijke maaltijdsoepen (bv. Humpkes- en
Pastinaaksoep) worden opgediend.
Vervolgens neemt Steffan u mee in zijn
vermakelijk verhaal terug in de tijd en zal de groep meer maal “o ja” momenten beleven en kostelijk lachen om de anekdotes van het boeren leven.
De meerdere buffettafels zijn rijkelijk gevuld met een keur aan warme en koude gerechten zoals aardappel spek salade, gemarineerde bietjes, buikspek en
heerlijke ambachtelijke worsten.
Als live cooking bereidt Steffan voor u in de zaal balkenbrij, bakbloedworst, poddik en voor de laatste gaatjes wentelteefjes. Een programma met een hoog vermaak en belevenis gehalte van bijna 2 uur.
Voor busgroepen heeft Steffan als locatie het Heidehuus in Halle-Heide,
een prachtig oud schoolgebouw, toegankelijk voor minder validen en
met uitstekende voorzieningen.
Deze leuke proeverij kan ook in overleg op
andere locaties plaatsvinden