Designpartner Reclame

___________________________________________________________________________

Deventer - Designpartner

Productomschrijving:


Designpartner is de Bus-idee touringcar 'huisbestickeraar', onze partner als we zelf een touringcar willen beletteren.  Designpartner bestaat uit Remco Lammertink en een aantal enthousiaste collega's die gespecialiseerd in het snel en flexibel bestickeren van bussen en touringcars op uw locatie.

Vaak ligt het probleem bij het bestickeren van touringcars dat deze voertuigen heel slecht vrij te plannen zijn in het seizoen.  Designpartner werkt op locatie en komt dus naar uw bedrijf toe.  Alles wat ze nodig hebben is aanwezig en zo kan er vaak in minimale tijd, perfect werk geleverd worden.

En tegen scherpe prijzen.........  waarom vraagt u niet ook eens een offerte op bij Designpartner als u een touringcar wilt laten bestickeren.  Designpartner ontwerpt zelf en heeft al ervaring met hele grote klussen bij busbedrijven zoals Connexxion en Veolia met meer dan 200 voertuigen.

Adresgegevens:

Naam bedrijf: Designpartner Reclame
Plaats: Deventer

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

0570-672684 / 06-52647766

Faxnummer:

0570-672664

E-mail adres:

info@designpartner.nl

Internetadres:

www.designpartner.nl

Contactpersoon:

Remco Lammertink

Voorbeeld 1


Touringcar beplakken met uw logo's en huisstijl op locatie bij uw bedrijf in een overdekte hal.  Ontwerp en snijden materialen inbegrepen.  Hoge kwaliteit, jarenlang mooi en wasborstel bestendig.

Voorbeeld 2


Touringcar compleet voorzien van folie met fotodesign en/of kleur.  Hoge kwaliteit, jarenlang mooi en wasborstel bestendig, niet te onderscheiden van autolak.  Ook doorzichtige folie mogelijk voor over de ramen.   Van buiten 90% ondoorzichtig.   Van binnen 90% doorzichtig.  Prachtig effect ! 

Voorbeeld 3


Touringcarvloot / busvloot op locatie voorzien van folie, kleur, huisstijl, flexibel en snel.  Desgewenst in meerdere ploegen mogelijk voor snelle aflevering indien noodzakelijk.  Scherpe prijzen, snelle aflevering en uitstekende kwaliteit.   Vele referenties van gerenommeerde busbedrijven op aanvraag.


 
 

Terug naar de rubrieken:

index:
ideeŽn
restaurants
arrangementen
touringcarbedrijven
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten