SprintEasyTour

___________________________________________________________________________

Eindhoven - SprintEasyTour

Productomschrijving:


SprintEasyTour:  Vernieuwend software programma dat is ontwikkeld door een stel jonge en enthousiaste mensen voor de behoeften van het moderne touringcarbedrijf dat op vele punten gigantische voordelen biedt ten opzichte van vergelijkbare en duurdere software pakketten.

Voordelen:  Naast de tijd, die u als ondernemer wint door het gebruiken van SprintEasyTour, zijn de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit grote voordelen van het programma. Gegevens zijn makkelijk in te voeren, eenvoudig op te vragen en beschikbaar op elke gewenst locatie met een internetverbinding. SprintEasyTour wordt voortdurend aangepast aan de laatste technische en branche ontwikkelingen zonder dat u daar iets van merkt of aan hoeft te doen (bijvoorbeeld cao bepalingen voor de touringcarbranche). Een gebruikerscursus en begeleiding zijn inbegrepen, evenals hulp op afstand die 'live' met u mee kan kijken.

Basispakket:  Uitgebreide offertemodule en een overzichtelijke planning met efficiŽnt grafisch planbord. SprintEasyTour is ontwikkeld in samenwerking met diverse touringcarondernemers en krijgt zeer enthousiaste reacties van gebruikers. Op aanvraag kan SprintEasyTour u in contact brengen met touringcarbedrijven die dit programma al gebruiken. Vrijblijvend kan op uw bedrijf een persoonlijk gesprek en demonstratie plaatsvinden.

Uitbreidingen: Het basispakket van SprintEasyTour is uit te breiden met verschillende extra modules. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om Ďfacturatieí als aanvulling op te nemen. Maar ook urenregistratie of vast vervoer behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt SprintEasyTour continue verder ontwikkeld en zijn maatwerk oplossing ook mogelijk

TomTom WORK:  Door het softwarepakket van SprintEasyTour te koppelen aan TomTom kan een touringcarbedrijf veel tijd en dus geld besparen.  Daarnaast kunt u altijd direct zien waar uw voertuigen zich bevinden of op een bepaald moment bevonden.  U administratie is nog nooit zo snel op orde geweest waardoor u ieder moment weet hoe de stand van zaken is met betrekking tot uren, omzetten en inzetbaarheid van materiaal en personeel.  Dit is een grote sprong voorwaarts !

Adresgegevens:

Naam bedrijf: SprintEasyTour
Adres: Esp 112A
Postcode: 5633 AA
Plaats: Eindhoven

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

040-2927033

Faxnummer:

040-2566211

E-mail adres:

info@sprinteasytour.nu

Internetadres:

www.sprinteasytour.nu

Contactpersoon:

Harry Schot

Terug naar index:
Terug naar ideeŽn Noord Brabant>
Terug naar onderhoud en busproducten>