Co-Select

___________________________________________________________________________

 

Productomschrijving:


Co-Select geschiedenis: Co-Select is in 2011 opgericht en is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het personen vervoer en in de transport & Logistiek. Wat maakt ons anders dan andere uitzendbureaus? Persoonlijk contact, intercedenten met verstand van de branche, je bent geen nummertje en altijd welkom bij ons op de vestigingen. We proberen altijd te denken in oplossingen in plaats van problemen en we zien uitzendkrachten als collegaís. Daarom hechten we veel waarde aan goed gekwalificeerd personeel.

Opleidingen: Wij creŽren kansen voor onze chauffeurs en leiden ze ook op waar nodig. We bieden opleidingen ten behoeve van code 95 maar ook mogelijkheden om je complete grote rijbewijs te behalen.

Opdrachtgevers: We hebben door heel Nederland verschillende soorten opdrachtgevers. Voor onze vacatures klik dan op deze link: www.co-select.com

Onze band met onze opdrachtgevers is net zo belangrijk voor ons als onze band met onze medewerkers. Daarom zijn we altijd onpartijdig. We maken offertes op maat voor onze opdrachtgevers en kijken naar mogelijkheden dat past in de desbetreffende bedrijfsstructuur.

Certificering: Wij nemen naast kwaliteit ook correct handelen hoog in het vaandel. Co-Select is daarom lid van alle belangrijke organisaties binnen onze sector. Deze organisaties eisen om te werken volgens bepaalde richtlijnen en wij houden ons aan die geldende normen en waarden.

Co-Select is Nen 4400 gecertificeerd en is aangesloten bij de branchevereniging van de NBBU.

Adresgegevens:

Naam bedrijf: Co-Select
Adres: Drontermeer 4
Postcode: 5347 JJ
Plaats: Oss

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

0412-610097 (24-uurs dienst: 06-21198121)

Faxnummer:

0412-610996

E-mail adres:

info@co-select.com

Internetadres:

www.co-select.com

Contactpersoon:

Sabrina Koerts

Terug naar de rubrieken:

index:
ideeŽn
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten