Workbus Uitzendbureau 

___________________________________________________________________________

Productomschrijving:


Snel op weg met Workbus!

Workbus Uitzendbureau is specialist in het uitzenden van goed opgeleide lijndienst- en touringcarchauffeurs door heel Nederland. Onze kracht ligt bij onze intercedenten en planners, zij hebben allemaal ervaring in de busbranche en voelen de wensen van opdrachtgevers Ún chauffeurs feilloos aan. Ze herkennen knelpunten als geen ander en zorgen altijd snel voor de juiste oplossing.

Zoekt u tijdelijk een goede chauffeur, liefst met werkervaring en goede referenties? U kunt zelf gaan adverteren en sollicitatiegesprekken, maar de kans is groot dat wij al een geschikte kandidaat klaar hebben staan. Met het inzetten van een uitzendkracht heeft u bovendien geen omzien naar zaken als loonadministratie en ziekteverzuim. Bevalt de uitzendkracht goed? Dan kunt u deze na verloop van tijd kosteloos overnemen. U weet dan precies wie u in huis haalt!

Bent u op zoek naar een goede chauffeur tegen een scherp tarief en wilt u 24 uur per dag, zeven dagen per week kunnen bellen? Neem dan contact op met een van de vestigingen Workbus Uitzendbureau!

Adresgegevens:

Naam bedrijf: Workbus Uitzendbureau
Adres: Cantekoogweg 15
Postcode: 1442 LG
Plaats: Purmerend

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

0299-223520

Faxnummer:

0299-405738

E-mail adres:

info@workbus.nl

Internetadres:

www.workbus.nl

Contactpersoon:

Peter Mentzij

Informatie 1

Voor het VACATURE OVERZICHT: klik hier>

Informatie 2

Voor info over WORKBUS OPLEIDINGEN: klik hier>

Informatie 3

Voor meer ALS JE CHAUFFEURS ZOEKT: klik hier>


 

 

Terug naar index: