Updaten van Bus-idee infopagina's

 

 

 

TERUG NAAR:
Voorpagina
Inhoudsopgave

SNEL NAAR CATEGORIEËN:

Grote restaurants
Partycentra & thema
Vlakbij de snelweg
Actief en outdoor
Grappig & origineel

Te boeken op locatie
Voor kinderen geschikt
Alleen kleine groepen
Attractieparken

Groepshotels
Reisorganisaties

SNEL NAAR TOURINGCARS:

Kleine touringcars
Dubbeldekkers
Verlengde touringcars
Rolstoeltouringcars
Business-Class
VIP-Class
Oldtimer touringcars
Speciale bussen

SNEL NAAR:

Nieuws en actualiteit
Chauffeurshotels
Alle VVV's
Chauffeursopleidingen
Org. en dienstverleners
ANWB Routeplanner
Leuke links
Uitleg website
Adverteren
Suggesties
Contact

Help

TERUG NAAR:

Voorpagina
Inhoudsopgave

 "Hoe krijg je z.s.m. je nieuwe prijzen voor het komend jaar weer op je infopagina !"

IMG_4175

Dit is onze allersnelste 'Bus-idee' methode !

Ieder jaar in november / december gaan we van de hele website alle prijzen weer aanpassen voor het nieuwe seizoen. 

Omdat de prijzen voor het nieuwe jaar het ALLERBELANGRIJKST zijn van alle verdere updates, hebben deze voorrang op alle verdere wijzigingen op jullie infopagina's.  De prijzen moeten er het eerst op !

Als je je prijzen aanlevert in het door ons gemailde schema uit je infopagina, heb je voorrang op alle anders aangeleverde prijzen

Want als je je nieuwe prijzen kort en krachtig in het schemaatje uit de door ons gestuurde e-mail zet zijn ze het meest snel aangepast op de website, alles is dan voor ons lekker duidelijk en overzichtelijk.

Daarna gaan we pas aan de slag met de prijzen die we zelf uit folders, PDF bestanden of via de telefoon uit moet zoeken of omdat ze op een andere manier zijn aangeleverd.   Dat kost heel veel tijd, daarom laten we de wachttijd voor anderen die het op onze 'snelle' manier hebben aangeleverd niet oplopen door updates die bijvoorbeeld wel drie uur tijd kosten.   Dat zou het hele proces veel te veel vertragen.

Je ontvangt altijd direct een mailbericht als de prijzen op je infopagina zijn aangepast. 

We snappen dat je soms benieuwd wordt of je al bijna aan de beurt bent, vooral als het wat langer duurt. Maar we iedereen per mail op de hoogte moet houden hoe het ervoor staat, dan komen we niet aan ons werk toe.  Dus tussentijds kunnen we hierover geen mail beantwoorden.

IMG_4011BW

Nieuwe foto's, tekst en overige aanpassingen

Andere wijzigingen op jullie infopagina zoals in tekst en foto's, die doen we in de andere 10 maanden van het jaar en pas nadat eerst alle prijzen op de gehele site zijn aangepast.  Bus-idee is een concept, waarbij wij op een uniforme manier iets over jullie vertellen.  Daarom kunnen we niet zomaar alle teksten en foto's plaatsen, we zullen deze gebruiken om de pagina op onze manier te actualiseren.  Voor richtlijnen: klik hier>

Je kunt zelf geen prijzen aanpassen bij ons

Wij hebben er bij Bus-idee voor gekozen om een supermakkelijk programma te hanteren waarmee we zelf alles kunnen, we hoeven nooit een computerbedrijf te bellen. We kunnen alles zelf.  Daarom is de hele website ook in dezelfde stijl en kunnen we er alles mee.  Dat kost minder geld en mede daarom blijft het ook lekker betaalbaar voor jullie.

Veel bedrijven zouden prima zelf prijzen kunnen aanpassen, maar ook heel veel niet.  Dat blijkt wel uit de vaak onduidelijke manier waarop veel verschillende prijzen worden aangeleverd.  Daarom zoeken wij altijd eerst alles uit en zetten alles duidelijk en overzichtelijk op een rijtje. Zo houden we in de hele site één duidelijke stijl en is hij gemakkelijk en overzichtelijk in het gebruik voor de touringcarbedrijven en hun klanten.Hoe lager de prijs, hoe groter de groep !

Busbedrijven hebben het vaak moeilijk om de prijs per persoon voor een dagtocht betaalbaar te houden.  Het is niet zo dat ze zelf voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.  Ze krijgen de bus gewoon niet vol genoeg met mensen om te kunnen rijden als de prijs p/p te hoog is.

Daarom zullen busbedrijven hun best moeten doen om aan het eind van de optelsom voor een hele dagtocht incl. koffiestop, lunch, diner en touringcar een betaalbaar bedrag te kunnen aanbieden per persoon.  Mocht dat lukken hebben we de meeste kans dat de bus kan rijden en daar heeft iedereen baat bij.  Jullie blij, busbedrijf blij en mensen blij !

Prijswijzigingen tijdens het dagtochtseizoen

Het is belangrijk om begin van het jaar de prijzen voor het gehele jaar aan ons door te geven.  Mocht je halverwege het jaar iets naar boven willen bijstellen, bedenk dan dat busbedrijven misschien offertes hebben uitstaan waarin jouw prijs is meegenomen.  Als dan ineens blijkt dat de prijzen zijn verhoogd na de offerte, dan kan dat vervelende situaties opleveren.  Daarom is het belangrijk hier al meteen op te anticiperen.

Foto Steven in Velomobiel

.....en dan als laatste nog even dit:

"Bedankt dat wij dit al ruim 15 jaar op onze eigen manier voor iedereen mogen doen !"

We gaan er graag nog heel erg lang mee door !

Namens Bus-idee: Steven Korf
 

 

terug naar index

 

zoeken met
google
alléén in bus-idee.nl
snel zoeken:
klik hier>